Libros y Capítulos de libro
TÍTULO: |
Glosario de Términos Analíticos / Glossary of Analytical Terms |
---|
AUTORES: |
L. Cuadros Rodríguez, L. Gámiz Gracia, A. Carrasco Pancorbo, C. Ruiz Samblás |
REF. LIBRO: |
GRASEQA (Grupo Regional Andaluz – Sociedad Española de Química Analítica), Jaen (España), 2013 |
ISBN: |
978-84-616-4558-9 (e-ISBN: 978-84-616-4720-0) |
TÍTULO: |
Introducción el Equilibrio Químico |
---|
AUTORES: |
A.M. García Campaña, L. Cuadros Rodríguez |
REF. LIBRO: |
Colección Base Universitaria, Ed. Anaya, Madrid (España), 2004. |
ISBN: |
84-667-3634-4 |
TÍTULO: |
Instrument-agnostizing methodology for liquid chromatography-mass spectrometry systems |
---|
AUTORES: |
R. López-Ruíz, S. Martín-Torres, A.M. Jiménez-Carvelo, R. Romero-González, L. Cuadros-Rodríguez |
REF. LIBRO: |
Raúl González‐Domínguez (Ed), Mass Spectrometry for Metabolomics (A book under the lab protocol series "Methods in Molecular Biology" by Springer Nature), 2022, ch. 22, pp. 257-269 (DOI: https://doi.org/10.1007/978-1-0716-2699-3_22). |
ISBN: |
9781071626986 |
TÍTULO: |
Machine learning techniques in food processing |
---|
AUTORES: |
A.M. Jiménez Carvelo, Carlos M. Cruz, L. Cuadros Rodríguez, Anastasios Koidis |
REF. LIBRO: |
Ayon Tarafdar, Ashok Pandey, Ranjana Sirohi (Eds), Advances in Food Engineering (A book under Elsevier Series on Current Developments in Biotehcnology and Bioengineering), Woddhead Publishing / Elsevier, 2022 |
ISBN: |
978-0-323-91158-0 |
TÍTULO: |
Machine learning methods for quality and authentication of milk and dairy products |
---|
AUTORES: |
A.M. Jiménez Carvelo, S. Bikrani, M. Nechar, B. Souhail, L. Cuadros Rodríguez |
REF. LIBRO: |
A. Gomes da Cruz; C.S. Ranadheera; F. Nazzaro; A.M. Mortazavian (Eds), Dairy foods: processing, quality and analytical techniques, Woddhead Publishing / Elsevier, 2021, ch. 12, pp. 261-280 |
ISBN: |
978-01-2820-478-8 |
TÍTULO: |
Chromatographic methods (Chapter 3) |
---|
AUTORES: |
M.G. Bagur González, A.M. Jiménez Carvelo, F. Ortega Gavilán, A. González Casado |
REF. LIBRO: |
Galanakis (Ed), Food Traceability and Authentication, Academic Press / Elsevier, 2021, ch. 3, pp. 65-99. |
ISBN: |
9780128211045 |
TÍTULO: |
Non-targeted fingerprinting approaches (chapter 6) |
---|
AUTORES: |
A.M. Jiménez Carvelo, S. Martín-Torres, L. Cuadros Rodríguez. A. González Casado |
REF. LIBRO: |
Galanakis (Ed), Food Traceability and Authentication, Academic Press / Elsevier, 2021, ch. 6, pp. 163-193. |
ISBN: |
9780128211045 |
TÍTULO: |
LC Fingerprinting Approach for Authenticating Olive Oil |
---|
AUTORES: |
A.M. Jiménez Carvelo, A. González Casado, E. Pérez Castaño, L. Cuadros Rodríguez |
REF. LIBRO: |
M.G. Kontominas (Ed), Authentication and Adulteration of Olive Oil, Nova Publisher, 2018 (aceptado, en prensa). |
ISBN: |
978-1-53614-596-0 |
TÍTULO: |
Evolution of the Quality Concept in Analytical Laboratories |
---|
AUTORES: |
L. Cuadros Rodríguez, A. González Casado, C. Ruiz Samblás, M.G. Bagur González |
REF. LIBRO: |
Robert A. Meyers (Ed), Encyclopedia of Analytical Chemistry, Online, John Wiley & Sons, 2017, pp. 1-54 (DOI: 10.1002/9780470027318.a9515) |
ISBN: |
9780470027318 (on-line) |
TÍTULO: |
Logistica Farmacêutica: una Abordagem Global |
---|
AUTORES: |
T. Ramos Lopez-García, L. Cuadros Rodríguez |
REF. LIBRO: |
N. Bellan, T.J. Andreoli Pinto (Coord), Regulamentação Sanitária dos Medicamentos no Brasil, Ed. Manole, Barueri (SP, Drasil), 2016, cap. 16, pgs. 379-407 |
ISBN: |
978-85-204-3967-8 |
TÍTULO: |
Phytosterols in Olive Oil |
---|
AUTORES: |
E Pérez Castaño; M. Sánchez Viñas; D. Gázquez Evangelista; M.G. Bagur González |
REF. LIBRO: |
Olive Oil and Health, Nova Science Publishers Inc. (New York), 2010 Págs: 309-350 |
ISBN: |
978-85-204-3967-8 |
TÍTULO: |
Phytosterols in olive oil |
---|
AUTORES: |
M. Sánchez Viñas, M.G. Bagur Sánchez, L. Cuadros Rodríguez, D. Gázquez Evangelista, E. Pérez Castaño |
REF. LIBRO: |
J.D. Corrigan (Ed.). Olive Oil and Health, Ed. Nova Science Publisher, New York (USA), 2010, pp. 309-350. |
ISBN: |
978-1-61728-653-7 |
TÍTULO: |
Influencia del Proceso de Elaboración en la Formación de Aminas Biógenas en Cervezas |
---|
AUTORES: |
Domingo Gázquez Evangelista; Roberto Romero González; María Gracia Bagur González, Mercedes Sánchez Viñas |
REF. LIBRO: |
A. Fernández Gutiérrez, L.F. Capitán Vallvey, J.L. Vílchez Quero (Eds.). Investigación Actual en la Escuela Analítica de Granada. Libro Homenaje al Profesor Don Fermín Capitán. Editorial Universidad de Granada, Granada (España), 2007, pp. 367-379. |
ISBN: |
974-84-338-4547-4 |
TÍTULO: |
Fundamentos de la calibración y cuantificación en química analítica separativa |
---|
AUTORES: |
L. Cuadros Rodríguez, A. González Casado, M.G. Bagur Sánchez, M. Sánchez Viñas, A.M. Gómez Sáez |
REF. LIBRO: |
A. Fernández Gutiérrez, L.F. Capitán Vallvey, J.L. Vílchez Quero (Eds.). Investigación Actual en la Escuela Analítica de Granada. Libro Homenaje al Profesor Don Fermín Capitán. Editorial Universidad de Granada, Granada (España), 2007, pp. 707-738. |
ISBN: |
974-84-338-4547-4 |
TÍTULO: |
Validation of analytical procedures using added samples as reference materials |
---|
Autores: |
J.M. Bosque Sendra, L. Cuadros Rodríguez, A.M. García Campaña |
REF. LIBRO: |
S.G. Pandalay (Ed.). Recent Research Developments in Pure and Applied Analytical Chemistry, Vol. 1, Transword Research Network, Trivandrum (India), 1998, pp. 115-131. |
ISBN: |
81-86846-22-0 |
TÍTULO: |
Análisis Químico. Métodos y Técnicas Instrumentales Modernas |
---|
TRADUCTORES: |
L. Cuadros Rodríguez, M.C. Crices Blanco, A.M. García Campaña, J.M. Ávila Sánchez |
REF. LIBRO: |
F. Rouessac, A. Rouessac. McgrawHill/Interamericana de España, Madrid (España), 2003. |
ISBN: |
84-481-3785-X |
TÍTULO: |
Química Analítica Moderna |
---|
REVISORES: |
L. Cuadros Rodríguez, M.C. Crices Blanco, A.M. García Campaña |
REF. LIBRO: |
D. Harvey. McgrawHill/Interamericana de España, Madrid (España), 2002. |
ISBN: |
84-481-3635-7 |