Libros y Capítulos de libro

TÍTULO: Glosario de Términos Analíticos / Glossary of Analytical Terms
AUTORES: L. Cuadros Rodríguez, L. Gámiz Gracia, A. Carrasco Pancorbo, C. Ruiz Samblás
REF. LIBRO: GRASEQA (Grupo Regional Andaluz – Sociedad Española de Química Analítica), Jaen (España), 2013
ISBN: 978-84-616-4558-9 (e-ISBN: 978-84-616-4720-0)
TÍTULO: Introducción el Equilibrio Químico
AUTORES: A.M. García Campaña, L. Cuadros Rodríguez
REF. LIBRO: Colección Base Universitaria, Ed. Anaya, Madrid (España), 2004.
ISBN: 84-667-3634-4
TÍTULO: Instrument-agnostizing methodology for liquid chromatography-mass spectrometry systems
AUTORES: R. López-Ruíz, S. Martín-Torres, A.M. Jiménez-Carvelo, R. Romero-González,  L. Cuadros-Rodríguez
REF. LIBRO: Raúl González‐Domínguez (Ed), Mass Spectrometry for Metabolomics (A book under the lab protocol series "Methods in Molecular Biology" by Springer Nature), 2022, ch. 22, pp. 257-269 (DOI: https://doi.org/10.1007/978-1-0716-2699-3_22).
ISBN: 9781071626986
TÍTULO: Machine learning techniques in food processing
AUTORES: A.M. Jiménez Carvelo, Carlos M. Cruz, L. Cuadros Rodríguez, Anastasios Koidis
REF. LIBRO: Ayon Tarafdar, Ashok Pandey, Ranjana Sirohi (Eds), Advances in Food Engineering (A book under Elsevier Series on Current Developments in Biotehcnology and Bioengineering), Woddhead Publishing / Elsevier, 2022
ISBN: 978-0-323-91158-0
TÍTULO: Machine learning methods for quality and authentication of milk and dairy products
AUTORES: A.M. Jiménez Carvelo, S. Bikrani, M. Nechar, B. Souhail, L. Cuadros Rodríguez
REF. LIBRO: A. Gomes da Cruz; C.S. Ranadheera; F. Nazzaro; A.M. Mortazavian (Eds), Dairy foods: processing, quality and analytical techniques, Woddhead Publishing / Elsevier, 2021, ch. 12, pp. 261-280
ISBN: 978-01-2820-478-8
TÍTULO: Chromatographic methods (Chapter 3)
AUTORES: M.G. Bagur González, A.M. Jiménez Carvelo, F. Ortega Gavilán, A. González Casado
REF. LIBRO: Galanakis (Ed), Food Traceability and Authentication, Academic Press / Elsevier, 2021, ch. 3, pp. 65-99.
ISBN: 9780128211045
TÍTULO: Non-targeted fingerprinting approaches (chapter 6)
AUTORES: A.M. Jiménez Carvelo, S. Martín-Torres, L. Cuadros Rodríguez. A. González Casado
REF. LIBRO: Galanakis (Ed), Food Traceability and Authentication, Academic Press / Elsevier, 2021, ch. 6, pp. 163-193.
ISBN: 9780128211045
TÍTULO: LC Fingerprinting Approach for Authenticating Olive Oil
AUTORES: A.M. Jiménez Carvelo, A. González Casado, E. Pérez Castaño, L. Cuadros Rodríguez
REF. LIBRO: M.G. Kontominas (Ed), Authentication and Adulteration of Olive Oil, Nova Publisher, 2018 (aceptado, en prensa).
ISBN: 978-1-53614-596-0
TÍTULO: Evolution of the Quality Concept in Analytical Laboratories
AUTORES: L. Cuadros Rodríguez, A. González Casado, C. Ruiz Samblás, M.G. Bagur González
REF. LIBRO: Robert A. Meyers (Ed), Encyclopedia of Analytical Chemistry, Online, John Wiley & Sons, 2017, pp. 1-54 (DOI: 10.1002/9780470027318.a9515)
ISBN: 9780470027318 (on-line)
TÍTULO: Logistica Farmacêutica: una Abordagem Global
AUTORES: T. Ramos Lopez-García, L. Cuadros Rodríguez
REF. LIBRO: N. Bellan, T.J. Andreoli Pinto (Coord), Regulamentação Sanitária dos Medicamentos no Brasil, Ed. Manole, Barueri (SP, Drasil), 2016, cap. 16, pgs. 379-407
ISBN: 978-85-204-3967-8
TÍTULO: Phytosterols in Olive Oil
AUTORES: E Pérez Castaño; M. Sánchez Viñas; D. Gázquez Evangelista; M.G. Bagur González
REF. LIBRO: Olive Oil and Health, Nova Science Publishers Inc. (New York), 2010 Págs: 309-350
ISBN: 978-85-204-3967-8
TÍTULO: Phytosterols in olive oil
AUTORES: M. Sánchez Viñas, M.G. Bagur Sánchez, L. Cuadros Rodríguez, D. Gázquez Evangelista, E. Pérez Castaño
REF. LIBRO: J.D. Corrigan (Ed.). Olive Oil and Health, Ed. Nova Science Publisher, New York (USA), 2010, pp. 309-350.
ISBN: 978-1-61728-653-7
TÍTULO: Influencia del Proceso de Elaboración en la Formación de Aminas Biógenas en Cervezas
AUTORES: Domingo Gázquez Evangelista; Roberto Romero González; María Gracia Bagur González, Mercedes Sánchez Viñas
REF. LIBRO: A. Fernández Gutiérrez, L.F. Capitán Vallvey, J.L. Vílchez Quero (Eds.). Investigación Actual en la Escuela Analítica de Granada. Libro Homenaje al Profesor Don Fermín Capitán. Editorial Universidad de Granada, Granada (España), 2007, pp. 367-379.
ISBN: 974-84-338-4547-4
TÍTULO: Fundamentos de la calibración y cuantificación en química analítica separativa
AUTORES: L. Cuadros Rodríguez, A. González Casado, M.G. Bagur Sánchez, M. Sánchez Viñas, A.M. Gómez Sáez
REF. LIBRO: A. Fernández Gutiérrez, L.F. Capitán Vallvey, J.L. Vílchez Quero (Eds.). Investigación Actual en la Escuela Analítica de Granada. Libro Homenaje al Profesor Don Fermín Capitán. Editorial Universidad de Granada, Granada (España), 2007, pp. 707-738.
ISBN: 974-84-338-4547-4
TÍTULO: Validation of analytical procedures using added samples as reference materials
Autores: J.M. Bosque Sendra, L. Cuadros Rodríguez, A.M. García Campaña
REF. LIBRO: S.G. Pandalay (Ed.). Recent Research Developments in Pure and Applied Analytical Chemistry, Vol. 1, Transword Research Network, Trivandrum (India), 1998, pp. 115-131.
ISBN: 81-86846-22-0
TÍTULO: Análisis Químico. Métodos y Técnicas Instrumentales Modernas
TRADUCTORES: L. Cuadros Rodríguez, M.C. Crices Blanco, A.M. García Campaña, J.M. Ávila Sánchez
REF. LIBRO: F. Rouessac, A. Rouessac. McgrawHill/Interamericana de España, Madrid (España), 2003.
ISBN: 84-481-3785-X
TÍTULO: Química Analítica Moderna
REVISORES: L. Cuadros Rodríguez, M.C. Crices Blanco, A.M. García Campaña
REF. LIBRO: D. Harvey. McgrawHill/Interamericana de España, Madrid (España), 2002.
ISBN: 84-481-3635-7